Fans, pers en Marco zelf hebben maanden afgeteld naar dit moment: Marco Borsato opnieuw in het Antwerpse Sportpaleis.

Dinsdag ging de ‘3Dimensies’ tour in Vlaanderen, goed voor 5 shows, van start. Zaterdag 7 mei ging de tour officieel van start in de GelreDome te Arnhem. De in totaal 9 concerten zijn samen goed voor maar liefst 200.000 bezoekers.

Sinds zaterdag is de opbouw begonnen in Antwerpen, en dinsdag was er het eerste concert. Voor woensdag 18 mei zijn er nog een handvol staanplaatsen beschikbaar, terwijl vrijdag 20 en zaterdag 21 mei volledig uitverkocht is. Ook voor zondag 22 mei zijn de allerlaatste tickets beschikbaar en dan is het wachten tot de ‘Dichtbij’ tour dit najaar in de Elisabethzaal (Antwerpen), Schiervelde (Roeselare) en de Ethias Arena (Hasselt).

De allerlaatste tickets voor zondag 22 mei kun je bestellen via www.teleticketservice.com of 070/345.345. Tickets voor de ‘Dichtbij’ tour zijn beschikbaar via www.sherpa.be of 070/25.20.20.

Ook tijdens de Vlaamse ‘3Dimensies’ concerten verwelkomt Marco Borsato tal van gastartiesten en zal niemand minder dan VanVelzen het Vlaamse publiek opwarmen.

De Idoolfinalisten kregen afgelopen vrijdag te horen dat ze te gast mogen zijn bij de ‘3Dimensies’ concerten van Marco Borsato. Zo zagen we dinsdagavond Kato aan het werk en woensdag mag Kevin zich bewijzen. Zondag is de winnaar van Idool 2011 te gast.,Wie dat wordt, komen we vrijdag op vtm te weten via een bloedstollende liveshow. Marco Borsato wenst beide alvast veel succes en is benieuwd wie hij zondag op het mooie podium in het Sportpaleis mag verwelkomen. Dit is voor de Idoolwinnaar het eerste grote optreden na zijn of haar overwinning.

Marco had uiteraard eigen gasten meegebracht uit Nederland. Zo is er de 27-jarige Noord-Hollandse Krystl Pullens. Haar allereerste single ’Golden Days’ was meteen al goed voor een heftige radiohit bij onze noorderburen. ’Golden Days’ werd ook gebruikt in de reclame rondom Martini Spumante en maakte Krystl meteen een droomstart. Als sinds haar 17de is ze sterk muzikaal actief.
De toonaangevende Nederlandse radio 3FM is helemaal gek van Krystl en gaf haar al een Mega Hit voor ’Golden Days’. Ook de gewaardeerde ’Serious Talent Award’ van 3FM heeft Krystl ondertussen al gewonnen en wie weet wat ze in juni nog krijgt op de TMF Awards.
Op 6 mei verscheen in Nederland haar debuutalbum ‘Rolling’, welke ze opnam met producers Skiggy Rapz (Diggy Dex) en Martijn Konijnenburg (Leaf). Wat mag je verwachten? Frisse pop-rock nummers waarin je het grote talent van deze singer/songwriter herkent. Kledingketen WE heeft Krystl uitgekozen als het gezicht van de voorjaarscampagne. Haar foto hangt in alle WE vestigingen in Europa en ze geeft ook in-store concerten in België, Nederland en Duitsland.
Ze verzorgde het voorprogramma van de Nederlandse ‘3Dimensies’ concerten en duikt ook in Antwerpen op tijdens de shows van vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2011, waar ze een duet met Marco zal zingen.

Natuurlijk mogen Lange Frans en Ben Saunders, de eerste winnaar van ‘The Voice Of Holland’ niet ontbreken in Vlaanderen. Ze waren ook te gast tijdens de Nederlandse shows.

Rapper Lange Frans heeft een absolute status verworven in Nederland. Samen met Thé Lau scoorde hij de nummer 1-hit ‘Zing Een Liedje Op’. Op het recentste Borsatoalbum zingt hij, samen met Marco, het nummer ‘Vrij (Kom Maar Op)’. Samen namen ze de toch wel opvallende videoclip op voor dit nummer. Ze lieten zichzelf in de boeien slaan en gingen zelfs een gevecht aan.

Ben Saunders is dan weer dé hotste artiest van Nederland. Hij werd in één klap wereldberoemd door zijn deelname aan het programma ‘The Voice Of Holland’, dat hij eveneens won. Eind april kwam zijn debuut-cd ‘You Thought You Knew Me By Now’ uit en na een enkele dagen was het album al goed voor goud en de hoogste plek in de hitlijsten. Ben Saunders zal weldra ook zijn eerste single ‘Dry Your Eyes’ uitbrengen in Vlaanderen via Sony Music.


Bron : Showbizzsite.be